Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználási feltételek

Utolsó frissítés: 2023. december 29

A weboldal használata az alábbi Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti, ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi szöveget. Az NRGO New Age Digital SRL fenntartja a jogot ezen rendelkezések előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A legújabb verziót a „Felhasználási feltételek” oldalon találja meg.

1. Payments

1.1. A szolgáltatások kifizetése az e-mailben kapott számla alapján történik. A fizetés visszaigazolása e-mailben történik.

1.2. Egy megvásárolt szolgáltatás sem kötelezi az ügyfelet arra, hogy a fizetett időszak lejárta után is folytassa az együttműködést. A hűségprogramon keresztül kötelességünknek tekintjük, hogy meglévő ügyfeleinknek új előnyöket kínáljunk a folyamatos együttműködéshez.

1.3. A lejben denominált ügyfélszámlákon az eurós ajánlatnak megfelelő árak jelennek meg a weboldalon, azon bank árfolyamán, amellyel együttműködünk.

1.4. Az NRGO New AGE Digital SRL fenntartja a jogot arra, hogy visszavonja vagy az ügyfélre kötelezze bizonyos összegek kifizetését, amelyeket bankok, kártyafeldolgozó rendszerek vagy hozzáadott értékkel rendelkező SMS-rendszerek vontak ki vagy nem számoltak el, abban az esetben, ha a fizetési szolgáltató visszavonja ezeket a kifizetéseket vagy előírja. a teljesítés hiánya vagy az elszámolás elmulasztása miatti kifizetésüket.

1.5. A számla határidőn belüli fizetésének elmulasztása esetén az NRGO New AGE Digital SRL fenntartja a jogot, hogy a számla értékének 10% újraaktiválási díjat szabjon ki, és legalább 5 pénzegységet (pl. 5 lej, 5 euró stb.) .), az ügyfél számla pénznemétől függően. Ha a határidőt több mint 14 nappal túllépik, az újraaktiválási díj az első 14 nap után minden nap megduplázódik.

1.6. A visszatérítést csak az NRGO New AGE Digital SRL által előállító szolgáltatások esetében lehet feldolgozni. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a webtervezést, a SEO optimalizálást és a webhely karbantartását.

1.7. Az SSL szolgáltatások, prémium WordPress bővítmények, szoftverlicencek, domain regisztráció, átvitel vagy megújítás nem mondható le a megfelelő összegek visszatérítésével, mivel ezek jól ismertek, és nem jogosultak a gyártók visszatérítésére.

1.8. A visszatérítést csak az első megrendelés esetén lehet feldolgozni az aktiválást követő 30 napon belül. További rendelések visszatérítését nem fogadjuk el, mert feltételezzük, hogy a nyújtott szolgáltatás típusát és minőségét az ügyfél az első megrendelés folytonossága révén már ismeri és elfogadja.

1.9. Csomag és számlázási időszak módosítása a szolgáltatás aktív időszakában kérhető. Ha a szolgáltatás lejárt (túllépte a kifizetett időszakot), az NRGO New AGE Digital SRL fenntartja a jogot arra, hogy értékalapú újraaktiválási díjat szabjon ki, amely nem haladhatja meg az utolsó számla értékének 25% értékét.

1.10. Az NRGO New AGE Digital SRL fenntartja a jogot, hogy az aktív időszakon belül 15 napos előzetes értesítéssel bezárja vagy módosítsa egy szolgáltatás árát. Ha a lezárást az NRGO New AGE Digital SRL végzi a kedvezményezett hibája nélkül, a szolgáltató vállalja, hogy haladéktalanul visszatéríti az előre fizetett szolgáltatásból a fennmaradó fel nem használt összeget. Ez a rendelkezés azokra a helyzetekre vonatkozik, amikor a piaci árak vagy a termelési költségek változnak, és a szolgáltatás azonos feltételek mellett történő nyújtása a jelenlegi helyzethez képest már nem fenntartható vagy nem jövedelmező. A szolgáltatás megszakítása akkor is előfordulhat, ha az NRGO New AGE Digital SRL már nem tudja, vagy már nem tartja alkalmasnak vagy jövedelmezőnek a szolgáltatás nyújtását. A szolgáltatás árának változása esetén, ha a kedvezményezett nem ért egyet az új árral, és nem vállalja a különbözet megfizetését, a szolgáltatás az értesítéstől számított 15 napon belül megszűnik, a fennmaradó igénybe nem vett összeget a kedvezményezett részére kell megfizetni. összeg.

1.11. Bizonyos fizetési módok jutalékkötelesek az alábbi modell szerint. Célunk, hogy versenyképes árakat kínáljunk, és ne tartalmazzanak az árak a fizetési mód díjait. Az árak és a fizetési módok rugalmasságát prioritásként kezeli az NRGO New AGE Digital SRL, így egyes fizetési módok felárral járnak, és az ügyfél választhat, hogy melyik fizetési módot választja.

  • a. Banki átutalás (ING vagy Libra/Revolut) – jutalék 0
  • b. Kártyás fizetés (MobilPay), MobilPay Wallet vagy Google Pay MobilPay segítségével magánszemélyek számára az EU-ban (beleértve Romániát is) – jutalék 0
  • c. Kártyás fizetés (MobilPay), MobilPay Wallet vagy Google Pay MobilPay-en keresztül az EU-n kívüli jogi személyek és magánszemélyek számára – jutalék 1%
  • d. Fizetés a Revolut alkalmazással – jutalék 1%

2. A visszaélések elleni politika

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat az összes ügyfél számára optimális működési szinten tartsa, az NRGO New Age Digital SRL szigorú politikát alkalmaz minden típusú visszaélés vagy potenciálisan problémás viselkedés ellen. Szeretnénk megismertetni ezeket a feltételeket, hogy a kezdetektől elriasszák a rendellenes viselkedést.

Ebben az értelemben az NRGO New Age Digital SRL nem engedélyezi szolgáltatásainak illegális, fenyegető, rágalmazó vagy tisztességtelen célokra történő használatát. Szintén nem megengedettek olyan anyagok, amelyek hamis állításokat, állításokat vagy állításokat tartalmaznak, amelyek megtévesztésre vagy félrevezetésre alkalmasak.
Bármilyen kéretlen üzenet (SPAM) küldése szigorúan tilos. Tisztább internetet akarunk, ezért nem fogadjuk el az ilyen gyakorlatokat.

Az elfogadhatatlan visszaélések egyéb típusai a sebezhetőségi tesztek, más szolgáltatások megszakítására vagy használhatatlanná tételére irányuló kísérletek, információk vagy jogosultságok jogok nélküli megszerzésére irányuló tevékenységek, az IT-rendszer erőforrásainak (processzor, memória, fájlok száma, árvíz, DDoS stb.) visszaélésszerű/túlzott felhasználása. .).

Az NRGO New Age Digital SRL fenntartja a jogot, hogy bizonyos IP-címekről blokkolja szolgáltatásaihoz és erőforrásaihoz való hozzáférést, ha gyanús vagy potenciálisan káros tevékenységeket észlel. Ezenkívül a tények természetétől és súlyosságától függően az NRGO New Age Digital SRL ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztheti a nyújtott szolgáltatásokat.

3. Üzemidő garancia

A szolgáltatás rendelkezésre állását egy naptári hónapra mérik, a karbantartási időszakok nélkül.
A karbantartási időszakokat, amennyire csak lehetséges, éjszaka ütemezzük, és előre bejelentjük.
Normál működési feltételek mellett a szolgáltatás garantált elérhetősége 99.5%.
Kivételes vis maior helyzetekben, mint például háborúk, társadalmi vagy politikai instabilitás, természeti katasztrófák, hatósági fellépések, huzamosabb ideig tartó áramszünet, a kommunikáció teljesen külső okok miatti elérhetetlensége, amelyeket nem lehet ellenőrizni, az NRGO New Age Digital SRL nem tud garantálja szolgáltatásainak megfelelő működését.
Az ügyfél kérésére a garantáltnál (99.5%) alacsonyabb üzemidő esetén az NRGO New Age Digital SRL vállalja, hogy a havi előfizetési érték egy százalékát jóváírja az ügyfél számláján.

4. Viták

A szolgáltatások használatával kapcsolatban felmerülő vitás kérdéseket békés úton rendezzük. A viták békés megoldásának elmaradása esetén a felek az NRGO New Age Digital SRL (Nagyvárad, Bihar megye – Románia) székhelye szerinti illetékes bírósághoz fordulhatnak.

További kérdés esetén kérem lépjen kapcsolatba velünk.