fbpx
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználási feltételek

Utolsó frissítés: 2022. szeptember 19

A weboldal használata az alábbi Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti, ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi szöveget. Az NRGO New Age Digital SRL fenntartja a jogot ezen rendelkezések előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A legújabb verziót a „Felhasználási feltételek” oldalon találja meg.

A visszaélések elleni politika

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat az összes ügyfél számára optimális működési szinten tartsa, az NRGO New Age Digital SRL szigorú politikát alkalmaz minden típusú visszaélés vagy potenciálisan problémás viselkedés ellen. Szeretnénk megismertetni ezeket a feltételeket, hogy a kezdetektől elriasszák a rendellenes viselkedést.

Ebben az értelemben az NRGO New Age Digital SRL nem engedélyezi szolgáltatásainak illegális, fenyegető, rágalmazó vagy tisztességtelen célokra történő használatát. Szintén nem megengedettek olyan anyagok, amelyek hamis állításokat, állításokat vagy állításokat tartalmaznak, amelyek megtévesztésre vagy félrevezetésre alkalmasak.
Bármilyen kéretlen üzenet (SPAM) küldése szigorúan tilos. Tisztább internetet akarunk, ezért nem fogadjuk el az ilyen gyakorlatokat.

Az elfogadhatatlan visszaélések egyéb típusai a sebezhetőségi tesztek, más szolgáltatások megszakítására vagy használhatatlanná tételére irányuló kísérletek, információk vagy jogosultságok jogok nélküli megszerzésére irányuló tevékenységek, az IT-rendszer erőforrásainak (processzor, memória, fájlok száma, árvíz, DDoS stb.) visszaélésszerű/túlzott felhasználása. .).

Az NRGO New Age Digital SRL fenntartja a jogot, hogy bizonyos IP-címekről blokkolja szolgáltatásaihoz és erőforrásaihoz való hozzáférést, ha gyanús vagy potenciálisan káros tevékenységeket észlel. Ezenkívül a tények természetétől és súlyosságától függően az NRGO New Age Digital SRL ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztheti a nyújtott szolgáltatásokat.

Üzemidő garancia

A szolgáltatás rendelkezésre állását egy naptári hónapra mérik, a karbantartási időszakok nélkül.
A karbantartási időszakokat, amennyire csak lehetséges, éjszaka ütemezzük, és előre bejelentjük.
Normál működési feltételek mellett a szolgáltatás garantált elérhetősége 99.5%.
Kivételes vis maior helyzetekben, mint például háborúk, társadalmi vagy politikai instabilitás, természeti katasztrófák, hatósági fellépések, huzamosabb ideig tartó áramszünet, a kommunikáció teljesen külső okok miatti elérhetetlensége, amelyeket nem lehet ellenőrizni, az NRGO New Age Digital SRL nem tud garantálja szolgáltatásainak megfelelő működését.
Az ügyfél kérésére a garantáltnál (99.5%) alacsonyabb üzemidő esetén az NRGO New Age Digital SRL vállalja, hogy a havi előfizetési érték egy százalékát jóváírja az ügyfél számláján.

Viták

A szolgáltatások használatával kapcsolatban felmerülő vitás kérdéseket békés úton rendezzük. A viták békés megoldásának elmaradása esetén a felek az NRGO New Age Digital SRL (Nagyvárad, Bihar megye – Románia) székhelye szerinti illetékes bírósághoz fordulhatnak.

További kérdés esetén kérem lépjen kapcsolatba velünk.