Ugrás a fő tartalomhoz

Weboldal készítés

Web Design

BEMUTATÓ weboldal

A folyamatosan változó világban cégének, szolgáltatásának vagy termékének lépést kell tartania! Időtől és naptól függetlenül a bemutatówebhelynek meg kell nyitnia a potenciális ügyfeleket, bizalmat és professzionalizmust keltve.

Prezentációs weboldal készítése, weboldalfejlesztés, gazdaságos módja annak, hogy ismertté tegye cégét. A cég méretétől függetlenül egy jól felépített prezentációs weboldal bizonyítja cége komolyságát és professzionalizmusát.

Miért érdemes prezentációs oldalt létrehozni?

Az okok rendkívül változatosak, de a főbbek között megemlítjük az online környezetben való fokozott láthatóságot, annak lehetőségét, hogy az ügyfél tájékozódjon, és miért ne a tájékoztatás után megvásárolja a szolgáltatást, terméket.
HTML5 alapú CSS3 / Stílus, eszközelérés, multimédia, teljesítmény és integráció, valamint szemantika
Wordpress Web Design
Joomla Web Design

Integrált:
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
Web Design Oradea
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk info@nrgo.ro | +40 741 947 670

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új BEMUTATÓ weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új BEMUTATÓ weboldal elkészítése?

Átlagosan két-három napos átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mekkora inputot tud adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.