Ugrás a fő tartalomhoz

Online marketing

Helyi reklámozás – SEO

Helyi reklámozás – SEO

A helyi hirdetésen keresztül lehetővé teszi, hogy olyan ügyfeleket találjon, akik közel vannak üzleti tevékenységükhöz. Számos lehetőség közül választhat a helyi hirdetések megjelenítéséhez, legyen szó keresőmotorokról, közösségi hálózatokról, helyi címtárakról vagy az áttekintési webhelyekről, amelyek korlátozzák a hirdetéseket az Ön közelébe, és hírnevet szerezhet a környéken.

Az online helyi hirdetési szolgáltatás megváltoztatta a vevők és az eladók kapcsolattartási módját. A keresőmotorok, az online címtárak, az ismertető oldalak és a közösségi hálózatok átvették a telefonkönyvek helyét, bár ezek a szolgáltatások világszerte bárki számára elérhetőek, és bárhol, ahol eszközöket biztosítanak a helyi közönség eléréséhez, a következő lépésben megvitatjuk vállalkozása helyi reklámozásának alapjait, majd megtudjuk, miért fontos a helyi hirdetés, hol vásárolhat helyi hirdetéseket, és mit tehet még, hogy elérje az Ön közelében lévő ügyfeleket.

A helyi hirdetésekkel megcélozhatja azokat az embereket, akik fizikailag közel vannak az üzletéhez, számos helyi online hirdetési csatorna kínálja azt a funkciót, hogy hirdetéseit csak munkaidőben jelenítse meg, és közvetlenül az üzletébe irányíthatja az embereket mobilról vagy táblagépről, valamint megadhatja nekik a lehetőséget, hogy egyetlen koppintással felhívják Önt, vagy hagyhatja, hogy átnézzék a tíz legjobb ajánlást.

Közösségi hálózatok megtudhatja, hol vannak az emberek, és ahogy a keresőmotorok is csak azoknak jeleníthetik meg hirdetéseit, akik az üzlete közelében vannak, a helyi címtárak és véleményező webhelyek is kínálnak hirdetési lehetőséget, ha hajlandó fizetni az üzletéért, megjelenhet az édességben olyan helyen, mint a keresési eredmények, vagy akár a versenytársak adatai mellett.
SEO weboldal fejlesztés
SEO weboldal fejlesztés
SEO weboldal fejlesztés

A közösségi média kezelése
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új prezentációs webhely elkészítése?

Átlagosan két-három hetes átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét. A funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.