Ugr√°s a fŇĎ tartalomhoz

Weboldal készítés

Web Design garancia

Web Design garancia

3 √©v garanci√°nk az √∂sszes webt√°rhely-csomagunkkal egy√ľtt haszn√°lt weboldal projekt√ľnkre vonatkozik. A j√≥t√°ll√°si szolg√°ltat√°son kereszt√ľl a webhely kedvezm√©nyezettje NEM f√©rhet hozz√° a webalkalmaz√°s vagy webhely forr√°sk√≥dj√°hoz. A felaj√°nlott garancia kiterjed minden olyan hiba megold√°s√°ra, amely a weboldal mŇĪk√∂d√©se sor√°n elŇĎfordulhat, √©s amelyet nem fedeztek fel a webdesign folyamata sor√°n.

A garancia NEM jelenti: webes tanácsadást, online promóciót, oktatóanyagokat és tanfolyamokat a CMS-platformok használatáról, webes adminisztrációról és karbantartásról, szerver- vagy e-mail konfigurációkról, egyéb, a weboldal létrehozásának folyamatához nem kapcsolódó szolgáltatásokat.
Nézze meg a mi weboldal karbantartás és adminisztráció oldalon.

A garancia nem tartalmazza

  • a haszn√°lt platform vagy bŇĎv√≠tm√©nyek friss√≠t√©sei, kiv√©ve, ha a hib√°kat a fejlesztŇĎk √°ltal ismert √©s kijav√≠tott hib√°k okozz√°k.
  • tov√°bbi funkci√≥k hozz√°ad√°sa az oldalhoz, amelyek nem k√©pezik a szerzŇĎd√©s t√°rgy√°t.
  • √ļj oldalak hozz√°ad√°sa, az oldal szerkezet√©nek m√≥dos√≠t√°sa.
  • partnerk√≥dok √©s bannerek hozz√°ad√°sa.
  • telephely adminisztr√°ci√≥ja, karbantart√°sa.
HTML5 alap√ļ CSS3 / St√≠lus, eszk√∂zel√©r√©s, multim√©dia, teljes√≠tm√©ny √©s integr√°ci√≥, valamint szemantika
Wordpress Web Design
Joomla Web Design

Integr√°lt:
Web Design Oradea
Ha b√°rmilyen inform√°ci√≥ hi√°nyzik, vagy csak tov√°bbi inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©ge, k√©rj√ľk, ne habozzon l√©pjen kapcsolatba vel√ľnk info@nrgo.ro | +40 741 947 670

√úgyfeleink k√∂z√© tartoznak a nagy mag√°nv√°llalatok, az √°llami szektorban mŇĪk√∂dŇĎ v√°llalatok √©s a kis- √©s k√∂z√©pv√°llalatok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √ľzleti szektorokb√≥l;

√úgyfeleink, akik √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy vel√ľnk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe ker√ľl egy √ļj BEMUTAT√ď weboldal?

Erre a k√©rd√©sre nincs egyetlen v√°lasz. A weboldal tervez√©s√©t az egyes projektek ig√©nyei alapj√°n k√©sz√≠tj√ľk el. Minden webhely egyedi, √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √∂sszetevŇĎket ig√©nyel; egyedi weboldalakat tervez√ľnk √©s fejleszt√ľnk kifejezetten az √Ėn kisv√°llalkoz√°sa sz√°m√°ra. Rengeteg k√©rd√©st tesz√ľnk fel, felm√©rj√ľk ig√©nyeit, √©s ennek alapj√°n √°raj√°nlatot adunk. A PREZENT√ĀCI√ďS weboldalunk nagy r√©sze 400 ‚ā¨-os tartom√°nyban fut, de az ig√©nyektŇĎl f√ľggŇĎen t√∂bb vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy √ļj BEMUTAT√ď weboldal elk√©sz√≠t√©se?

√Ātlagosan k√©t-h√°rom napos √°tfut√°si idŇĎt k√©sz√≠t√ľnk, de minden projekt √ľtem√©t minden √ľgyf√©l hat√°rozza meg. Mekkora inputot tud adni a kezdeti szakaszokban, el√©rhetŇĎs√©ge visszajelz√©sekkel, milyen hamar k√©szen √°ll a tartalom ‚Äď mindez befoly√°solja a befejez√©s sebess√©g√©t.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerŇĪ tartalomkezelŇĎ rendszer, amely imm√°r t√∂bb mint 30%-t biztos√≠t az internetrŇĎl. Hatalmas piaci r√©szesed√©se rugalmass√°g√°nak √©s k√∂nnyŇĪ kezelhetŇĎs√©g√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎ. Ne agg√≥djon, megtan√≠tjuk, hogyan kezelje, √©s seg√≠t√ľnk az √ļton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Sz√°mos √ľgyfel√ľnknek ny√ļjtunk folyamatos t√°mogat√°st. Tekintse meg weboldalunk karbantart√°si √©s adminisztr√°ci√≥s oldal√°t.

Mobilbar√°t lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbar√°t weboldal minden eddigin√©l fontosabb! Kem√©nyen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerŇĪen n√©zzen ki k√ľl√∂nf√©le eszk√∂z√∂k√∂n.

Mikor fizetek?

A legt√∂bb projekt eset√©ben egyenlŇĎ kifizet√©sre ker√ľl sor a projekt elej√©n, fel√©n√©l √©s v√©g√©n, de egy√ľttmŇĪk√∂dhet√ľnk √Ėnnel az √Ėn ig√©nyeinek megfelelŇĎ √ľtemez√©s kialak√≠t√°s√°ban. Tiszt√°ban vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektet√©s, √©s minden lehets√©ges m√≥don szeretn√©nk seg√≠teni a kiad√°sok k√∂lts√©gvet√©s√©ben.

Mennyi hozz√°j√°rul√°som van a folyamatban?

Nagyon! Az √Ėn hozz√°j√°rul√°sa √©s visszajelz√©se d√∂ntŇĎ fontoss√°g√ļ ebben a folyamatban. Kezdj√ľk sok k√©rd√©ssel az √Ėn ig√©nyeirŇĎl, tetsz√©seirŇĎl, k√≠v√°ns√°gair√≥l, √©s egy√ľttmŇĪk√∂d√ľnk √Ėnnel a megfelelŇĎ megjelen√©s √©s funkcionalit√°s kialak√≠t√°s√°ban.

Ki írja az oldal tartalmát?

√Āltal√°ban te vagy az. √Ėn a szak√©rtŇĎ a v√°llalkoz√°s√°ban, ez√©rt √°ltal√°ban a legjobb, ha √ĖntŇĎl sz√°rmazik. Ha seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge, csapatunkban sz√∂veg√≠r√≥k vannak, akik fel√°r ellen√©ben seg√≠tenek megtiszt√≠tani vagy eredeti tartalmat √≠rni √Ėnnek.

Hol legyen a webhelyem?

A t√°rhely rendk√≠v√ľl fontos! Minden alapvetŇĎ webalkalmaz√°st k√≠n√°lunk ahhoz, hogy az SSL-tan√ļs√≠tv√°nyokt√≥l, a SEO-n √°t a webmail- √©s e-mail marketingig seg√≠tse a n√∂veked√©st √©s az online sikert.