Treci la con╚Ťinutul principal

Actualizarea con╚Ťinutului site-ului

├Äntre╚Ťinere site

├Äntre╚Ťinere site

Prin ├«ntre╚Ťinerea sau actualizarea web sau ├«ntre╚Ťinerea site-ului web ├«n╚Ťelegem ac╚Ťiunea periodic─â de men╚Ťinere ╚Öi actualizare a con╚Ťinutului site-ului web. Indiferent de cauzele care o determin─â, actualizarea con╚Ťinutului site-ului dvs. este necesar─â. Indiferent dac─â au existat modific─âri ale datelor dvs. de contact sau nu, fie c─â dori╚Ťi s─â afi╚Öa╚Ťi ╚Ötiri sau evenimente de interes pentru vizitatorii dvs., ├«ntre╚Ťinerea/administrarea web este cea care se asigur─â c─â publicul dvs. fidel revine la un site web actualizat ├«n mod regulat.

Sub aspectul optimiz─ârii unui site web pentru motoarele de c─âutare, ├«ntre╚Ťinerea web este obligatorie. Un motor de c─âutare v─âz├ónd c─â o anumit─â pagin─â de pe site este diferit─â de cea pe care a vizitat-o ultima dat─â ├«l face s─â cread─â c─â pagina respectiv─â se schimb─â mai des ╚Öi o va vizita mai des ├«n viitor pentru actualiz─âri, indexare google .

Dac─â, totu╚Öi, nu vede nicio modificare ├«n cod ╚Öi aici ne referim ╚Öi la fi╚Öiere temporare, fi╚Öiere cache etc., de la o vizit─â la alta, ├«l va considera ÔÇ×staticÔÇŁ ╚Öi nu ├«l va vizita pt. reindexarea cat mai des, astfel incat de exemplu o modificare sau actualizare efectuata de catre serviciul de mentenanta/administrare/mentenan╚Ť─â web pe site va duce la o mai buna indexare si respectiv o mai buna pozitionare fata de concurenta.

Mentenanta lunara a site-ului web

Alegand un pachet lunar de intretinere / administrare / intretinere site web, este ca si cum ai angaja un programator web sau un web designer in compania ta la preturi foarte mici!

Oferim suportul necesar prin speciali╚Öti care ╚Ötiu s─â ├«n╚Ťeleag─â nevoile ╚Öi s─â optimizeze con╚Ťinutul pentru o mai bun─â pozi╚Ťionare ├«n motoarele de c─âutare, folosind cuno╚Ötin╚Ťe avansate de programare web, JavaScript, CSS, actualiz─âri, dezvoltare module web ╚Öi baze de date MySQL.

Serviciul de ├«ntre╚Ťinere web include:

  • Raport lunar
  • Actualizare platform─â CMS
  • Verificarea periodic─â a site-ului ╚Öi a func╚Ťionalit─â╚Ťii acestuia
  • Administrarea conturilor de gazduire
  • Verificarea func╚Ťionalit─â╚Ťii leg─âturilor
  • Backup site
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťirea designului site-ului
  • Monitorizarea Pagerank ╚Öi monitorizarea rezultatelor motoarelor de c─âutare
HTML5 alimentat cu CSS3/Stilizare, acces la dispozitiv, multimedia, performan╚Ť─â ╚Öi integrare ╚Öi semantic─â
├Äntre╚Ťinerea site-ului Wordpress
creare website oradea
├Äntre╚Ťinerea site-ului Joomla

Integrat cu:
SEO ├«ntre╚Ťinere site
├Äntre╚Ťinere site
├Äntre╚Ťinere site
Dac─â v─â lipse╚Öte vreo informa╚Ťie sau dori╚Ťi doar informa╚Ťii suplimentare, v─â rug─âm s─â nu ezita╚Ťi ╚Öi contacta┼úi-ne.

Clien╚Ťii no╚Ötri includ mari corpora╚Ťii private, companii din sectorul public ╚Öi companii mici ╚Öi mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clien╚Ťi care au ales s─â lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un site web nou?

Nu exist─â un singur r─âspuns la aceast─â ├«ntrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiec─ârui proiect individual. Fiecare site web este unic ╚Öi necesit─â componente diferite; proiect─âm ╚Öi dezvolt─âm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mic─â. V─â vom pune o mul╚Ťime de ├«ntreb─âri, v─â vom evalua nevoile ╚Öi v─â vom oferi o cota╚Ťie pe baza acelei evalu─âri. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE ruleaz─â ├«n intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai pu╚Ťin ├«n func╚Ťie de nevoi.

C├ót timp va dura pentru a ob╚Ťine un nou site web de prezentare?

├Än medie, film─âm pentru o perioad─â de dou─â p├ón─â la trei s─âpt─âm├óni, dar ritmul oric─ârui proiect este stabilit de fiecare client. C├ót de mult pute╚Ťi furniza ├«n fazele ini╚Ťiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, c├ót de cur├ónd con╚Ťinutul este gata - toate acestea afecteaz─â viteza de finalizare. Nevoile de func╚Ťionalitate pot juca, de asemenea, un rol ÔÇô site-urile mai complexe vor necesita mai mult timp pentru a se dezvolta.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a con╚Ťinutului care alimenteaz─â acum mai mult de 30% din web. Cota sa uria╚Ö─â de pia╚Ť─â se datoreaz─â flexibilit─â╚Ťii ╚Öi u╚Öurin╚Ťei sale de utilizare. Nu v─â face╚Ťi griji, v─â vom ├«nv─â╚Ťa cum s─â o gestiona╚Ťi ╚Öi v─â vom ajuta pe parcurs.

├Ämi ve╚Ťi ├«ntre╚Ťine site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mul╚Ťi dintre clien╚Ťii no╚Ötri. Consulta╚Ťi pagina noastr─â de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodat─â! Lucr─âm din greu pentru a ne asigura c─â site-ul dvs. web arat─â grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, pl─â╚Ťile egale se fac la ├«nceputul, la jum─âtatea ╚Öi la sf├ór╚Öitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care s─â corespund─â nevoilor dvs. ├Än╚Ťelegem c─â aceasta este o investi╚Ťie mare ╚Öi dorim s─â v─â ajut─âm s─â bugeta╚Ťi cheltuielile ├«n orice mod posibil.

C├ót de mult este contribu╚Ťia mea?

Mult! Contribu╚Ťia ╚Öi feedback-ul dumneavoastr─â sunt esen╚Ťiale pentru acest proces. Vom ├«ncepe cu o mul╚Ťime de ├«ntreb─âri despre nevoile dvs, despre preferin╚Ťe ╚Öi vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul ╚Öi func╚Ťionalitatea potrivit─â.

Cine scrie con╚Ťinutul site-ului?

De obicei, acesta e╚Öti tu. E╚Öti expertul ├«n afacerea ta, a╚Öa c─â, de obicei, este mai bine dac─â vine de la tine. Dac─â ave╚Ťi nevoie de ajutor, avem copywriteri ├«n echipa noastr─â care v─â pot ajuta s─â cur─â╚Ťa╚Ťi sau s─â scrie╚Ťi con╚Ťinut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui s─â fie g─âzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplica╚Ťiile web esen╚Ťiale pentru a v─â ajuta s─â cre╚Öte╚Ťi ╚Öi s─â ave╚Ťi succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail ╚Öi marketing prin e-mail.