Treci la conținutul principal

Realizarea unui site de prezentare

Web design

Site PREZENTARE

Într-o lume în continuă mișcare, compania, serviciile sau produsele dvs. trebuie să țină pasul! Indiferent de oră sau zi, site-ul dvs. de prezentare trebuie să se deschidă către potențialii clienți, inspirând încredere și profesionalism.

Crearea unui site web de prezentare, dezvoltarea site-ului web, este o modalitate economică de a vă face cunoscută compania. Indiferent de dimensiunea companiei, un site web de prezentare bine construit va demonstra seriozitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.

De ce să alegi să creezi un site de prezentare?

Motivele sunt extrem de variate, dar printre cele principale amintim o vizibilitate sporita in mediul online, posibilitatea clientului de a se informa si de ce nu, de a achizitiona serviciul sau produsul dupa informare.
HTML5 alimentat cu CSS3/Stilizare, acces la dispozitiv, multimedia, performanță și integrare și semantică
Web Design Wordpress
creare website oradea

Integrat cu:
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
Web Design Oradea
Dacă vă lipsește vreo informație sau doriți doar informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și contactaţi-ne info@nrgo.ro | +40 741 947 670

Clienții noștri includ mari corporații private, companii din sectorul public și companii mici și mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clienți care au ales să lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un nou site de PREZENTARE?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mică. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o cotație pe baza acelei evaluări. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE rulează în intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de nevoi.

Cât timp va dura realizarea unui site de PREZENTARE?

În medie, filmăm pentru două până la trei zile, dar ritmul oricărui proiect este stabilit de fiecare client. Cât de mult puteți furniza în fazele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând conținutul este gata - toate acestea afectează viteza de finalizare.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a conținutului care alimentează acum mai mult de 30% din web. Cota sa uriașă de piață se datorează flexibilității și ușurinței sale de utilizare. Nu vă faceți griji, vă vom învăța cum să o gestionați și vă vom ajuta pe parcurs.

Îmi veți întreține site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mulți dintre clienții noștri. Consultați pagina noastră de întreținere și administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodată! Lucrăm din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web arată grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, plățile egale se fac la începutul, la jumătatea și la sfârșitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care să corespundă nevoilor dvs. Înțelegem că aceasta este o investiție mare și dorim să vă ajutăm să bugetați cheltuielile în orice mod posibil.

Cât de mult este contribuția mea?

Mult! Contribuția și feedback-ul dumneavoastră sunt esențiale pentru acest proces. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs, despre preferințe și vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul și funcționalitatea potrivită.

Cine scrie conținutul site-ului?

De obicei, acesta ești tu. Ești expertul în afacerea ta, așa că, de obicei, este mai bine dacă vine de la tine. Dacă aveți nevoie de ajutor, avem copywriteri în echipa noastră care vă pot ajuta să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui să fie găzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplicațiile web esențiale pentru a vă ajuta să creșteți și să aveți succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail și marketing prin e-mail.