Treci la conținutul principal

Realizarea unui site de prezentare

Garanție Web Design

Garanție Web Design

Garanția noastră de 3 ani este pentru toate proiectele noastre de site web utilizate împreună cu unul dintre pachetele noastre de găzduire web. Prin serviciul de garanție, beneficiarul site-ului NU trebuie să aibă acces la codul sursă al aplicației web sau al site-ului web. Garanția oferită acoperă rezolvarea tuturor erorilor care pot apărea în funcționarea site-ului și care nu au fost descoperite în timpul procesului de web design.

Garanția NU înseamnă: consultanță web, promovare online, tutoriale și cursuri de utilizare a platformelor CMS, administrare și întreținere web, configurații server sau email, alte servicii care nu au legătură cu procesul de creare a unui site web.
Consultați-ne serviciile de întreținerea site-ului și administrarea site-ului web.

Garantia nu include

  • actualizări ale platformei sau extensiilor utilizate, cu excepția cazului în care erorile se datorează unor bug-uri cunoscute și remediate de dezvoltatorii acestora.
  • adăugarea de caracteristici suplimentare site-ului care nu fac obiectul contractului.
  • adăugarea de noi pagini, modificarea structurii site-ului.
  • adăugarea de coduri de parteneri și bannere.
  • administrare santier, intretinere.
HTML5 alimentat cu CSS3/Stilizare, acces la dispozitiv, multimedia, performanță și integrare și semantică
Web Design Wordpress
creare website oradea

Integrat cu:
Web Design Oradea
Dacă vă lipsește vreo informație sau doriți doar informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și contactaţi-ne info@nrgo.ro | +40 741 947 670

Clienții noștri includ mari corporații private, companii din sectorul public și companii mici și mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clienți care au ales să lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un nou site de PREZENTARE?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mică. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o cotație pe baza acelei evaluări. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE rulează în intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de nevoi.

Cât timp va dura realizarea unui site de PREZENTARE?

În medie, filmăm pentru două până la trei zile, dar ritmul oricărui proiect este stabilit de fiecare client. Cât de mult puteți furniza în fazele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând conținutul este gata - toate acestea afectează viteza de finalizare.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a conținutului care alimentează acum mai mult de 30% din web. Cota sa uriașă de piață se datorează flexibilității și ușurinței sale de utilizare. Nu vă faceți griji, vă vom învăța cum să o gestionați și vă vom ajuta pe parcurs.

Îmi veți întreține site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mulți dintre clienții noștri. Consultați pagina noastră de întreținere și administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodată! Lucrăm din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web arată grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, plățile egale se fac la începutul, la jumătatea și la sfârșitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care să corespundă nevoilor dvs. Înțelegem că aceasta este o investiție mare și dorim să vă ajutăm să bugetați cheltuielile în orice mod posibil.

Cât de mult este contribuția mea?

Mult! Contribuția și feedback-ul dumneavoastră sunt esențiale pentru acest proces. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs, despre preferințe și vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul și funcționalitatea potrivită.

Cine scrie conținutul site-ului?

De obicei, acesta ești tu. Ești expertul în afacerea ta, așa că, de obicei, este mai bine dacă vine de la tine. Dacă aveți nevoie de ajutor, avem copywriteri în echipa noastră care vă pot ajuta să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui să fie găzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplicațiile web esențiale pentru a vă ajuta să creșteți și să aveți succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail și marketing prin e-mail.