Treci la conținutul principal

Marketing online

Publicitate locală – SEO

Publicitate locală – SEO

Prin publicitatea locală, vă permite să găsiți clienți care sunt aproape de locul în care își desfășoară activitatea. Ai multe optiuni pentru a rula reclame locale fie ca vorbim de motoare de cautare, retele sociale, directoare locale sau site-uri de recenzii limitarea reclamelor la proximitatea ta iti va aduce notorietate in zona.

Serviciul de publicitate locală online a schimbat modul în care cumpărătorii și vânzătorii vin în contact. Motoarele de căutare, directoarele online, site-urile de recenzii și rețelele sociale au luat locul cărților de telefon, deși aceste servicii sunt disponibile la nivel global pentru oricine și oriunde vă oferă instrumente pentru a ajunge la un public local în continuare vom discuta elementele de bază ale promovării locale a afacerii dvs., apoi vom afla de ce este importantă publicitatea locală, unde puteți cumpăra anunțuri locale și ce altceva puteți face pentru a ajunge la clienții din apropierea dvs.

Cu publicitatea locală poți viza persoanele care se află fizic în apropierea magazinului tău, multe canale locale de publicitate online oferă funcția de a-ți afișa anunțurile numai în timpul orelor de lucru și poți direcționa oamenii către magazinul tău direct de pe mobil sau tabletă, de asemenea, poți oferiți-le opțiunea de a vă apela cu o singură atingere sau îi puteți lăsa să se uite peste toate cele mai bune zece mărturii ale tale.

Retele sociale pot afla unde sunt oamenii și, la fel ca motoarele de căutare, pot afișa reclamele dvs. numai persoanelor care se află în apropierea magazinului dvs., directoarele locale și site-urile de recenzii oferă, de asemenea, oportunități de publicitate dacă sunteți dispus să plătiți pentru magazinul dvs., poate apărea în dulceața. localizați cum ar fi rezultatele căutării sau chiar lângă listele concurenților dvs.
Dezvoltare site web SEO
Dezvoltare site web SEO
Dezvoltare site web SEO

Managementul rețelelor sociale
Dacă vă lipsește vreo informație sau doriți doar informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și contactaţi-ne.

Clienții noștri includ mari corporații private, companii din sectorul public și companii mici și mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clienți care au ales să lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un site web nou?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mică. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o cotație pe baza acelei evaluări. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE rulează în intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de nevoi.

Cât timp va dura pentru a obține un nou site web de prezentare?

În medie, filmăm pentru o perioadă de două până la trei săptămâni, dar ritmul oricărui proiect este stabilit de fiecare client. Cât de mult puteți furniza în fazele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând conținutul este gata - toate acestea afectează viteza de finalizare. Nevoile de funcționalitate pot juca, de asemenea, un rol – site-urile mai complexe vor necesita mai mult timp pentru a se dezvolta.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a conținutului care alimentează acum mai mult de 30% din web. Cota sa uriașă de piață se datorează flexibilității și ușurinței sale de utilizare. Nu vă faceți griji, vă vom învăța cum să o gestionați și vă vom ajuta pe parcurs.

Îmi veți întreține site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mulți dintre clienții noștri. Consultați pagina noastră de întreținere și administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodată! Lucrăm din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web arată grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, plățile egale se fac la începutul, la jumătatea și la sfârșitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care să corespundă nevoilor dvs. Înțelegem că aceasta este o investiție mare și dorim să vă ajutăm să bugetați cheltuielile în orice mod posibil.

Cât de mult este contribuția mea?

Mult! Contribuția și feedback-ul dumneavoastră sunt esențiale pentru acest proces. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs, despre preferințe și vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul și funcționalitatea potrivită.

Cine scrie conținutul site-ului?

De obicei, acesta ești tu. Ești expertul în afacerea ta, așa că, de obicei, este mai bine dacă vine de la tine. Dacă aveți nevoie de ajutor, avem copywriteri în echipa noastră care vă pot ajuta să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui să fie găzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplicațiile web esențiale pentru a vă ajuta să creșteți și să aveți succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail și marketing prin e-mail.