fbpx
Treci la con╚Ťinutul principal

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Ultima actualizare: 19 septembrie 2022

Utilizarea acestui site implic─â acceptarea urm─âtorilor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, de aceea v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie textul de mai jos. NRGO New Age Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica aceste prevederi f─âr─â notificare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune va fi g─âsit─â acces├ónd pagina ÔÇ×Termeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ.

Politica împotriva abuzului

Pentru a men╚Ťine serviciile la un nivel optim de func╚Ťionare pentru to╚Ťi clien╚Ťii, NRGO New Age Digital SRL adopt─â o politic─â strict─â ├«mpotriva tuturor tipurilor de abuz sau comportament poten╚Ťial problematic. Vrem s─â facem cunoscute aceste condi╚Ťii pentru a descuraja comportamentul anormal ├«nc─â de la ├«nceput.

├Än acest sens NRGO New Age Digital SRL nu permite utilizarea serviciilor sale ├«n scopuri ilegale, amenin╚Ť─âtoare, def─âim─âtoare sau necinstite. De asemenea, nu sunt permise materialele care con╚Ťin declara╚Ťii, afirma╚Ťii sau declara╚Ťii false susceptibile de a ├«n╚Öela sau induce ├«n eroare.
Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel, este strict interzis─â. Ne dorim un internet mai curat, motiv pentru care nu accept─âm astfel de practici.

Alte tipuri de abuz inacceptabil sunt testele de vulnerabilitate, ├«ncerc─ârile de a ├«ntrerupe sau de a inutiliza alte servicii, ac╚Ťiunile care vizeaz─â ob╚Ťinerea de informa╚Ťii sau privilegii f─âr─â drepturi, utilizarea abuziv─â/excesiv─â a resurselor sistemului IT (procesor, memorie, num─âr de fi╚Öiere, flood, DDoS etc.) .).

NRGO New Age Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a bloca accesul la serviciile ╚Öi resursele sale de la anumite adrese IP dac─â sunt detectate activit─â╚Ťi suspecte sau poten╚Ťial d─âun─âtoare. De asemenea, in functie de natura si gravitatea faptelor, NRGO New Age Digital SRL poate suspenda temporar sau definitiv serviciile prestate.

Garan╚Ťie de func╚Ťionare

Disponibilitatea serviciului este m─âsurat─â pentru o lun─â calendaristic─â, excluz├ónd perioadele de ├«ntre╚Ťinere.
Perioadele de ├«ntre╚Ťinere vor fi programate pe c├ót posibil ├«n timpul nop╚Ťii ╚Öi vor fi anun╚Ťate ├«n prealabil.
├Än condi╚Ťii normale de func╚Ťionare, disponibilitatea garantat─â a serviciului este 99.5%.
├Än situa╚Ťii excep╚Ťionale de for╚Ť─â major─â, precum r─âzboaie, instabilitate social─â sau politic─â, calamit─â╚Ťi naturale, ac╚Ťiuni ale autorit─â╚Ťilor, ├«ntreruperi prelungite de alimentare cu energie electric─â, indisponibilitate a comunica╚Ťiilor din cauze complet externe, care nu pot fi controlate, NRGO New Age Digital SRL nu poate garanta buna functionare a serviciilor sale.
La solicitarea clientului, in cazul unui uptime mai mic decat cel garantat (99.5%), NRGO New Age Digital SRL se obliga sa crediteze in contul clientului, un procent din valoarea abonamentului lunar.

Conflicte

Orice litigiu ap─ârut ├«n leg─âtur─â cu utilizarea serviciilor se va rezolva pe cale amiabil─â. ├Än cazul nesolu╚Ťion─ârii litigiilor pe cale amiabil─â, p─âr╚Ťile se pot adresa instan╚Ťei competente de la domiciliul NRGO New Age Digital SRL (Oradea, jude╚Ťul Bihor ÔÇô Rom├ónia).

Pentru intrebari suplimentare, va rog contactaţi-ne.