Treci la con╚Ťinutul principal

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Ultima actualizare: 29 decembrie 2023

Utilizarea acestui site implic─â acceptarea urm─âtorilor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, de aceea v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie textul de mai jos. NRGO New Age Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica aceste prevederi f─âr─â notificare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune va fi g─âsit─â acces├ónd pagina ÔÇ×Termeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ.

1. Payments

1.1. Plata serviciilor se face pe baza facturii primite prin email. Confirmarea pl─â╚Ťii se transmite prin e-mail.

1.2. Niciun serviciu achizi╚Ťionat nu include obliga╚Ťia clientului de a continua colaborarea dup─â expirarea perioadei de plat─â. Prin Programul de Loialitate, consider─âm c─â este de datoria noastr─â s─â oferim clien╚Ťilor existen╚Ťi noi beneficii pentru colaborarea continu─â.

1.3. Conturile clien╚Ťilor denominate ├«n lei vor afi╚Öa pre╚Ťuri conform ofertei ├«n euro de pe site la cursul de schimb al b─âncii cu care lucr─âm.

1.4. NRGO New AGE Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a retrage sau de a impune clientului plata anumitor sume care au fost retrase sau necompensate de b─ânci, sisteme de procesare a cardurilor sau sisteme de SMS cu valoare ad─âugat─â ├«n cazul ├«n care furnizorul de pl─â╚Ťi retrage aceste pl─â╚Ťi sau impune plata lor c─âtre noi pentru neexecutare sau ne├«nchidere.

1.5. ├Än cazul neplatei unei facturi ├«n termenul scadent, NRGO New AGE Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a impune o tax─â de reactivare de 10% din valoarea facturii ╚Öi nu mai pu╚Ťin de 5 unit─â╚Ťi valutare (ex. 5 Lei, 5 Euro etc. .), ├«n func╚Ťie de moneda contului clientului. Dac─â data scadent─â este dep─â╚Öit─â cu mai mult de 14 zile, taxa de reactivare se va dubla ├«n fiecare zi dup─â primele 14 zile.

1.6. Ramburs─ârile pot fi procesate doar pentru serviciile al c─âror produc─âtor este NRGO New AGE Digital SRL Aceste servicii includ Web Design, Optimizare SEO, ├Äntre╚Ťinere Website.

1.7. Serviciile SSL, pluginurile premium WordPress, licen╚Ťele software, ├«nregistrarea domeniului, transferul sau re├«nnoirea nu pot fi anulate cu rambursarea sumelor corespunz─âtoare, deoarece acestea sunt binecunoscute ╚Öi nu se calific─â pentru ramburs─âri de la produc─âtori.

1.8. Rambursările pot fi procesate numai pentru prima comandă în termen de 30 de zile de la activare. Nu se acceptă rambursări pentru comenzi suplimentare deoarece se presupune că tipul și calitatea serviciului prestat sunt deja cunoscute și acceptate de client prin continuitatea primei comenzi.

1.9. Modificările pachetului și perioadei de facturare pot fi solicitate în perioada activă a unui serviciu. In cazul in care serviciul a expirat (perioada de plata a fost depasita), NRGO New AGE Digital SRL isi rezerva dreptul de a impune taxe de reactivare pe baza valorii, care nu depasesc 25% din valoarea ultimei facturi.

1.10. NRGO New AGE Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«nchide sau modifica pre╚Ťul unui serviciu ├«n perioada activ─â cu notificare prealabil─â de 15 zile. ├Än cazul ├«n care ├«nchiderea se face de c─âtre NRGO New AGE Digital SRL f─âr─â vina beneficiarului, furnizorul se oblig─â s─â restituie cu promptitudine suma neutilizat─â r─âmas─â din serviciul prepl─âtit. Aceast─â prevedere este destinat─â situa╚Ťiilor ├«n care pre╚Ťurile de pia╚Ť─â sau costurile de produc╚Ťie se modific─â, iar prestarea serviciului ├«n acelea╚Öi condi╚Ťii nu mai este sustenabil─â sau rentabil─â ├«n raport cu situa╚Ťia actual─â. ├Äntreruperea unui serviciu poate ap─ârea ╚Öi atunci c├ónd NRGO New AGE Digital SRL nu mai poate sau nu mai consider─â oportun─â sau profitabil─â s─â presteze acel serviciu. ├Än cazul modific─ârii pre╚Ťului serviciului, dac─â beneficiarul nu este de acord cu noul pre╚Ť ╚Öi nu este de acord s─â pl─âteasc─â diferen╚Ťa, serviciul va fi ├«ntrerupt ├«n termen de 15 zile de la notificare, cu plata c─âtre beneficiar a restului neconsumat. Cantitate.

1.11. Anumite metode de plata sunt supuse comisionului conform modelului de mai jos. Ne propunem s─â oferim pre╚Ťuri competitive ╚Öi s─â nu includem taxele pentru metoda de plat─â ├«n pre╚Ťuri. Flexibilitatea pre╚Ťurilor ╚Öi a metodelor de plat─â este considerat─â o prioritate de c─âtre NRGO New AGE Digital SRL Astfel, unele metode de plat─â vor avea o tax─â suplimentar─â, iar clientul poate alege ce metod─â de plat─â s─â foloseasc─â.

  • A. Transfer bancar (ING sau Libra/Revolut) ÔÇô comision 0
  • b. Plat─â cu card (MobilPay), MobilPay Wallet sau Google Pay prin MobilPay pentru persoane fizice din UE (inclusiv Rom├ónia) ÔÇô comision 0
  • c. Plat─â cu card (MobilPay), MobilPay Wallet sau Google Pay prin MobilPay pentru persoane juridice ╚Öi persoane fizice din afara UE ÔÇô comision 1%
  • d. Plata cu aplicatia Revolut ÔÇô comision 1%

2. Politica împotriva abuzului

Pentru a men╚Ťine serviciile la un nivel optim de func╚Ťionare pentru to╚Ťi clien╚Ťii, NRGO New Age Digital SRL adopt─â o politic─â strict─â ├«mpotriva tuturor tipurilor de abuz sau comportament poten╚Ťial problematic. Vrem s─â facem cunoscute aceste condi╚Ťii pentru a descuraja comportamentul anormal ├«nc─â de la ├«nceput.

├Än acest sens NRGO New Age Digital SRL nu permite utilizarea serviciilor sale ├«n scopuri ilegale, amenin╚Ť─âtoare, def─âim─âtoare sau necinstite. De asemenea, nu sunt permise materialele care con╚Ťin declara╚Ťii, afirma╚Ťii sau declara╚Ťii false susceptibile de a ├«n╚Öela sau induce ├«n eroare.
Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel, este strict interzis─â. Ne dorim un internet mai curat, motiv pentru care nu accept─âm astfel de practici.

Alte tipuri de abuz inacceptabil sunt testele de vulnerabilitate, ├«ncerc─ârile de a ├«ntrerupe sau de a inutiliza alte servicii, ac╚Ťiunile care vizeaz─â ob╚Ťinerea de informa╚Ťii sau privilegii f─âr─â drepturi, utilizarea abuziv─â/excesiv─â a resurselor sistemului IT (procesor, memorie, num─âr de fi╚Öiere, flood, DDoS etc.) .).

NRGO New Age Digital SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a bloca accesul la serviciile ╚Öi resursele sale de la anumite adrese IP dac─â sunt detectate activit─â╚Ťi suspecte sau poten╚Ťial d─âun─âtoare. De asemenea, in functie de natura si gravitatea faptelor, NRGO New Age Digital SRL poate suspenda temporar sau definitiv serviciile prestate.

3. Garan╚Ťie de func╚Ťionare

Disponibilitatea serviciului este m─âsurat─â pentru o lun─â calendaristic─â, excluz├ónd perioadele de ├«ntre╚Ťinere.
Perioadele de ├«ntre╚Ťinere vor fi programate pe c├ót posibil ├«n timpul nop╚Ťii ╚Öi vor fi anun╚Ťate ├«n prealabil.
├Än condi╚Ťii normale de func╚Ťionare, disponibilitatea garantat─â a serviciului este 99.5%.
├Än situa╚Ťii excep╚Ťionale de for╚Ť─â major─â, precum r─âzboaie, instabilitate social─â sau politic─â, calamit─â╚Ťi naturale, ac╚Ťiuni ale autorit─â╚Ťilor, ├«ntreruperi prelungite de alimentare cu energie electric─â, indisponibilitate a comunica╚Ťiilor din cauze complet externe, care nu pot fi controlate, NRGO New Age Digital SRL nu poate garanta buna functionare a serviciilor sale.
La solicitarea clientului, in cazul unui uptime mai mic decat cel garantat (99.5%), NRGO New Age Digital SRL se obliga sa crediteze in contul clientului, un procent din valoarea abonamentului lunar.

4. Litigii

Orice litigiu ap─ârut ├«n leg─âtur─â cu utilizarea serviciilor se va rezolva pe cale amiabil─â. ├Än cazul nesolu╚Ťion─ârii litigiilor pe cale amiabil─â, p─âr╚Ťile se pot adresa instan╚Ťei competente de la domiciliul NRGO New Age Digital SRL (Oradea, jude╚Ťul Bihor ÔÇô Rom├ónia).

Pentru intrebari suplimentare, va rog contactaţi-ne.