Treci la conținutul principal

Optimizare motor de căutare

Optimizarea site-ului – SEO

Optimizare site – SEO

Optimizarea site-urilor cele mai multe companii de marketing online depind de puterea SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), deoarece procesul de optimizare SEO este unul dintre cele mai puternice instrumente disponibile pentru a atrage potențiali clienți pe site-ul dvs.

Pentru a înțelege cum funcționează, luați în considerare modul în care majoritatea oamenilor caută informații pe Internet. Când majoritatea oamenilor doresc să găsească ceva online, cuvinte cheie introduse în motoarele de căutare precum „Google”, motorul de căutare va găsi rezultate relevante.

Dacă afacerea dvs. s-ar afla în mod constant pe prima pagină a rezultatelor căutării, v-ați bucura de mai mult trafic și de mai multe afaceri potențiale?

Ce este optimizarea site-ului? Mulți ar spune că este un proces care ajută site-ul să apară mai întâi în Google atunci când vizitatorul caută ceva. SEO astăzi este mult mai mult.

Promovarea pe site înseamnă integrarea elementelor de rețele sociale în promovare și coordonarea acestora cu alte metode de promovare. Optimizarea SEO este necesară, dar nu toată lumea o poate face. Avem specialiști care pot oferi rezultate reale.
HTML5 alimentat cu CSS3/Stilizare, acces la dispozitiv, multimedia, performanță și integrare și semantică
Web Design Wordpress
Optimizare site SEO
creare website oradea

Integrat cu:
Optimizare SEO Google
Optimizare SEO Google
Optimizare SEO
Optimizare SEO
Optimizare SEO
Optimizarea site-ului
Dacă vă lipsește vreo informație sau doriți doar informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și contactaţi-ne.

Clienții noștri includ mari corporații private, companii din sectorul public și companii mici și mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clienți care au ales să lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un site web nou?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mică. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o cotație pe baza acelei evaluări. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE rulează în intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de nevoi.

Cât timp va dura pentru a obține un nou site web de prezentare?

În medie, filmăm pentru o perioadă de două până la trei săptămâni, dar ritmul oricărui proiect este stabilit de fiecare client. Cât de mult puteți furniza în fazele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând conținutul este gata - toate acestea afectează viteza de finalizare. Nevoile de funcționalitate pot juca, de asemenea, un rol – site-urile mai complexe vor necesita mai mult timp pentru a se dezvolta.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a conținutului care alimentează acum mai mult de 30% din web. Cota sa uriașă de piață se datorează flexibilității și ușurinței sale de utilizare. Nu vă faceți griji, vă vom învăța cum să o gestionați și vă vom ajuta pe parcurs.

Îmi veți întreține site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mulți dintre clienții noștri. Consultați pagina noastră de întreținere și administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodată! Lucrăm din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web arată grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, plățile egale se fac la începutul, la jumătatea și la sfârșitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care să corespundă nevoilor dvs. Înțelegem că aceasta este o investiție mare și dorim să vă ajutăm să bugetați cheltuielile în orice mod posibil.

Cât de mult este contribuția mea?

Mult! Contribuția și feedback-ul dumneavoastră sunt esențiale pentru acest proces. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs, despre preferințe și vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul și funcționalitatea potrivită.

Cine scrie conținutul site-ului?

De obicei, acesta ești tu. Ești expertul în afacerea ta, așa că, de obicei, este mai bine dacă vine de la tine. Dacă aveți nevoie de ajutor, avem copywriteri în echipa noastră care vă pot ajuta să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui să fie găzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplicațiile web esențiale pentru a vă ajuta să creșteți și să aveți succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail și marketing prin e-mail.