Ugrás a fő tartalomhoz

Keresőoptimalizáció

Weboldal optimalizálás – SEO

Weboldal optimalizálás – SEO

Weboldal-optimalizálás A legtöbb online marketing cég a SEO (keresőoptimalizálás) erejétől függ, mivel a SEO optimalizálási folyamat az egyik leghatékonyabb eszköz, amellyel potenciális ügyfeleket vonzhat webhelyére.

A működésének megértéséhez vegye figyelembe, hogy a legtöbb ember hogyan keres információt az interneten. Amikor a legtöbb ember szeretne valamit megtalálni az interneten, a keresőmotorokba beírt kulcsszavakat, például a „Google”, a keresőmotor releváns találatokat fog találni.

Mi lenne, ha vállalkozása folyamatosan a keresési eredmények első oldalán lenne, nagyobb forgalomnak és több potenciális üzletnek örülne?

Mi az a weboldal optimalizálás? Sokan azt mondanák, hogy ez egy olyan folyamat, amely segít a webhelynek először megjelenni a Google-ban, amikor a látogató keres valamit. A SEO ma sokkal több.

A weboldal promóciója a közösségi hálózati elemek beépítését jelenti a promócióba, és ezek összehangolását más promóciós módszerekkel. A SEO optimalizálás szükséges, de nem mindenki képes rá. Vannak olyan szakemberek, akik valódi eredményeket tudnak nyújtani.
HTML5 alapú CSS3 / Stílus, eszközelérés, multimédia, teljesítmény és integráció, valamint szemantika
Wordpress Web Design
PrestaShop webdesign
Joomla Web Design

Integrált:
Google SEO optimalizálás
Google SEO optimalizálás
SEO optimalizálás
SEO optimalizálás
SEO optimalizálás
Weboldal optimalizálás
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új prezentációs webhely elkészítése?

Átlagosan két-három hetes átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét. A funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.