Ugrás a fő tartalomhoz

Weboldal készítés

Egyedi weboldal

EGYEDI weboldal készítése

Tudjuk, hogy egy CUSTOM weboldal létrehozása azt jelenti, hogy a legszebb dizájnt és a legjobb webprogramozást egyesítjük, hogy valami csodálatosat hozzunk létre. Kezdettől fogva felvázoljuk és megtervezzük, hogyan fog működni az Ön webhelye – Hiszünk abban, hogy egy alapos fejtől-farkig terjedő terv garantálja bármely webhely sikerét.

A sablon tiltott szó az NRGO NEW AGE DIGITAL-nál. Hibátlan építési minőség, weboldalfejlesztés A W3C kódolás és az oldaltérképek automatikus frissítése – mindezt arra használjuk, hogy webhelye keresőbaráttá tegyük.

A legtöbb ügyfélnek, aki olcsó webhelyre vágyik, a WordPress-t ajánljuk.

A WordPress-t a Sony Music, a TED Blog, a CNN, a The New York Times Company és a thisisFINLAND használja, amely könnyen használható, és mégis elég erős a nehezebb feladatokhoz. A WordPress tökéletesen illeszkedik az Ön számára kialakított webhelyhez.

HTML5 alapú CSS3 / Stílus, eszközelérés, multimédia, teljesítmény és integráció, valamint szemantika
Wordpress Web Design
Joomla Web Design

Integrált:
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új prezentációs webhely elkészítése?

Átlagosan két-három hetes átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét. A funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.