Ugr√°s a fŇĎ tartalomhoz

A weboldal tartalmának frissítése

Weboldal karbantart√°s

Weboldal karbantart√°s

Webkarbantart√°son, friss√≠t√©sen vagy weboldal-karbantart√°son √©rtj√ľk a webhely tartalm√°nak rendszeres karbantart√°s√°t √©s friss√≠t√©s√©t. F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy milyen okok hat√°rozz√°k meg, a webhely tartalm√°nak friss√≠t√©se sz√ľks√©ges. F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy v√°ltoztak-e az el√©rhetŇĎs√©gei, vagy sem, vagy szeretn√© megjelen√≠teni a l√°togat√≥i √©rdeklŇĎd√©s√©re sz√°mot tart√≥ h√≠reket vagy esem√©nyeket, a webkarbantart√°s/adminisztr√°ci√≥ biztos√≠tja, hogy hŇĪs√©ges k√∂z√∂ns√©ge rendszeresen visszat√©rjen egy friss√≠tett weboldalra.

A weboldal keresŇĎmotorokra val√≥ optimaliz√°l√°sa szempontj√°b√≥l a webes karbantart√°s k√∂telezŇĎ. Ha egy keresŇĎmotor l√°tja, hogy a webhely egy bizonyos oldala elt√©r att√≥l, amelyet legut√≥bb megl√°togatott, azt hiheti, hogy az oldal gyakrabban v√°ltozik, √©s a j√∂vŇĎben gyakrabban fogja felkeresni friss√≠t√©sek, google indexel√©s c√©lj√°b√≥l.

Ha azonban nem l√°t v√°ltoz√°st a k√≥dban, √©s itt utalunk ideiglenes f√°jlokra, gyors√≠t√≥t√°r f√°jlokra stb., egyik l√°togat√°sr√≥l a m√°sikra, akkor azt ‚Äěstatikusnak‚ÄĚ tekinti, √©s nem l√°togatja meg √ļjraindexel√©s olyan gyakran , hogy p√©ld√°ul a karbantart√°si / adminisztr√°ci√≥s / webes karbantart√°si szolg√°ltat√°s √°ltal a webhelyen v√©grehajtott v√°ltoztat√°s vagy friss√≠t√©s jobb indexel√©st, illetve a versenyt√°rsakhoz k√©pest jobb pozicion√°l√°st eredm√©nyezzen.

A weboldal havi karbantart√°sa

A havi weboldal karbantartási/adminisztrációs/karbantartási csomag választása olyan, mintha webprogramozót vagy webdizájnert bérelne a cégébe nagyon alacsony áron!

A sz√ľks√©ges t√°mogat√°st olyan szakembereken kereszt√ľl biztos√≠tjuk, akik a webprogramoz√°s, JavaScript, CSS, friss√≠t√©sek, webmodul-fejleszt√©s √©s MySQL adatb√°zisok halad√≥ tud√°s√°nak felhaszn√°l√°s√°val √©rtik az ig√©nyeket √©s optimaliz√°lj√°k a tartalmat a keresŇĎmotorokban val√≥ jobb pozicion√°l√°s √©rdek√©ben.

A webkarbantart√°si szolg√°ltat√°s a k√∂vetkezŇĎket tartalmazza:

  • Havi jelent√©s
  • CMS platform friss√≠t√©s
  • A webhely √©s annak mŇĪk√∂dŇĎk√©pess√©g√©nek idŇĎszakos ellenŇĎrz√©se
  • T√°rhelysz√°ml√°k adminisztr√°ci√≥ja
  • A linkek mŇĪk√∂dŇĎk√©pess√©g√©nek ellenŇĎrz√©se
  • Weboldal biztons√°gi ment√©se
  • Az oldal kialak√≠t√°s√°nak jav√≠t√°sa
  • Pagerank figyel√©s √©s keresŇĎmotorok eredm√©nyeinek figyel√©se
HTML5 alap√ļ CSS3 / St√≠lus, eszk√∂zel√©r√©s, multim√©dia, teljes√≠tm√©ny √©s integr√°ci√≥, valamint szemantika
Wordpress weboldal karbantart√°s
Joomla Web Design
Joomla weboldal karbantart√°s

Integr√°lt:
Weboldal karbantart√°s SEO
Weboldal karbantart√°s
Weboldal karbantart√°s
Ha b√°rmilyen inform√°ci√≥ hi√°nyzik, vagy csak tov√°bbi inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©ge, k√©rj√ľk, ne habozzon l√©pjen kapcsolatba vel√ľnk.

√úgyfeleink k√∂z√© tartoznak a nagy mag√°nv√°llalatok, az √°llami szektorban mŇĪk√∂dŇĎ v√°llalatok √©s a kis- √©s k√∂z√©pv√°llalatok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √ľzleti szektorokb√≥l;

√úgyfeleink, akik √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy vel√ľnk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe ker√ľl egy √ļj weboldal?

Erre a k√©rd√©sre nincs egyetlen v√°lasz. A weboldal tervez√©s√©t az egyes projektek ig√©nyei alapj√°n k√©sz√≠tj√ľk el. Minden webhely egyedi, √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √∂sszetevŇĎket ig√©nyel; egyedi weboldalakat tervez√ľnk √©s fejleszt√ľnk kifejezetten az √Ėn kisv√°llalkoz√°sa sz√°m√°ra. Rengeteg k√©rd√©st tesz√ľnk fel, felm√©rj√ľk ig√©nyeit, √©s ennek alapj√°n √°raj√°nlatot adunk. A PREZENT√ĀCI√ďS weboldalunk nagy r√©sze 400 ‚ā¨-os tartom√°nyban fut, de az ig√©nyektŇĎl f√ľggŇĎen t√∂bb vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy √ļj prezent√°ci√≥s webhely elk√©sz√≠t√©se?

√Ātlagosan k√©t-h√°rom hetes √°tfut√°si idŇĎt k√©sz√≠t√ľnk, de minden projekt √ľtem√©t minden √ľgyf√©l hat√°rozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, el√©rhetŇĎs√©ge visszajelz√©sekkel, milyen hamar k√©szen √°ll a tartalom ‚Äď mindez befoly√°solja a befejez√©s sebess√©g√©t. A funkcionalit√°si ig√©nyek is szerepet j√°tszhatnak ‚Äď az √∂sszetettebb oldalak fejleszt√©se t√∂bb idŇĎt vesz ig√©nybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerŇĪ tartalomkezelŇĎ rendszer, amely imm√°r t√∂bb mint 30%-t biztos√≠t az internetrŇĎl. Hatalmas piaci r√©szesed√©se rugalmass√°g√°nak √©s k√∂nnyŇĪ kezelhetŇĎs√©g√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎ. Ne agg√≥djon, megtan√≠tjuk, hogyan kezelje, √©s seg√≠t√ľnk az √ļton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Sz√°mos √ľgyfel√ľnknek ny√ļjtunk folyamatos t√°mogat√°st. Tekintse meg weboldalunk karbantart√°si √©s adminisztr√°ci√≥s oldal√°t.

Mobilbar√°t lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbar√°t weboldal minden eddigin√©l fontosabb! Kem√©nyen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerŇĪen n√©zzen ki k√ľl√∂nf√©le eszk√∂z√∂k√∂n.

Mikor fizetek?

A legt√∂bb projekt eset√©ben egyenlŇĎ kifizet√©sre ker√ľl sor a projekt elej√©n, fel√©n√©l √©s v√©g√©n, de egy√ľttmŇĪk√∂dhet√ľnk √Ėnnel az √Ėn ig√©nyeinek megfelelŇĎ √ľtemez√©s kialak√≠t√°s√°ban. Tiszt√°ban vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektet√©s, √©s minden lehets√©ges m√≥don szeretn√©nk seg√≠teni a kiad√°sok k√∂lts√©gvet√©s√©ben.

Mennyi hozz√°j√°rul√°som van a folyamatban?

Nagyon! Az √Ėn hozz√°j√°rul√°sa √©s visszajelz√©se d√∂ntŇĎ fontoss√°g√ļ ebben a folyamatban. Kezdj√ľk sok k√©rd√©ssel az √Ėn ig√©nyeirŇĎl, tetsz√©seirŇĎl, k√≠v√°ns√°gair√≥l, √©s egy√ľttmŇĪk√∂d√ľnk √Ėnnel a megfelelŇĎ megjelen√©s √©s funkcionalit√°s kialak√≠t√°s√°ban.

Ki írja az oldal tartalmát?

√Āltal√°ban te vagy az. √Ėn a szak√©rtŇĎ a v√°llalkoz√°s√°ban, ez√©rt √°ltal√°ban a legjobb, ha √ĖntŇĎl sz√°rmazik. Ha seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge, csapatunkban sz√∂veg√≠r√≥k vannak, akik fel√°r ellen√©ben seg√≠tenek megtiszt√≠tani vagy eredeti tartalmat √≠rni √Ėnnek.

Hol legyen a webhelyem?

A t√°rhely rendk√≠v√ľl fontos! Minden alapvetŇĎ webalkalmaz√°st k√≠n√°lunk ahhoz, hogy az SSL-tan√ļs√≠tv√°nyokt√≥l, a SEO-n √°t a webmail- √©s e-mail marketingig seg√≠tse a n√∂veked√©st √©s az online sikert.