Ugrás a fő tartalomhoz

Bármilyen méretre méretezhető

Webes grafika

Vektorgrafika megvalósítása

Logo Design, tervezőkként, reklámrajongóként, üzletemberként, gyalogosként, dohányzóként vagy kávéfogyasztóként hallunk erről az elemről. Mindenhol látunk legalább egyet, és minden nap hordjuk a ruháinkon vagy a pénztárcánkban, táskánkban és cipőinkben. A világ megváltozott, mióta megjelentek, és úgy tűnik, néhányuk kibírta, és még mindig megváltoztatja a világot. Történetük van, és mindegyikük nagy, egy igazán érdekes történet.

A webgrafikában a logótervezési folyamat egy vállalkozás, termék vagy szolgáltatás azonosításának egyik eleme. Pontosabban, ez a különbség közted, mint fánkkészítő és a versenytárs között, aki ugyanazokat a fánkokat készíti, mint te. Aztán ott van az alap, amelyen a márkája áll, a falak, amelyeken megtámaszkodik, és olyan szimbólumokat foglal magában, amelyeket közvetíteni szeretne az ügyfelek felé. Ez ad otthont a vállalkozásodnak. Ez látható, így emlékszik rád a világ, kezdettől fogva.

Wordpress Web Design
Joomla Web Design
Joomla Web Design

Logó tervezés
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új prezentációs webhely elkészítése?

Átlagosan két-három hetes átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét. A funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.