Ugrás a fő tartalomhoz

Weboldal készítés

E-kereskedelmi webhely

E-kereskedelmi weboldal készítése

Akár egy online butikra vágyik, akár egy teljes online birodalmat tervez, mi egy professzionális és vonzó webáruházat hozunk létre, amely könnyen használható és garantáltan vonzza a látogatókat, akik később vásárlókká válnak.

Az online áruház létrehozása során figyelembe vesszük azt a tényt, hogy olyan dinamikus kialakításnak kell lennie, amely tetszeni fog a közönségnek, és kiemeli termékeit.

Leendő online áruháza lesz az első számú értékesítési képviselője, így gondoskodunk arról, hogy hatékony legyen és erre épüljön. Amikor megkeres minket webáruházi ár miatt, minden szükséges kérdést felteszünk, hogy a leendő virtuális üzlet kialakítása és felépítése tökéletesen és professzionálisan működjön.

A webáruház létrehozásának folyamata az Ön vásárlói köré épül fel, az új online áruház pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben találjanak meg dolgokat és vásároljanak – folyamatosan hibátlanul és professzionálisan.

A virtuális bolt létrehozási folyamatának befejezése után oktatást adunk az online áruház használatáról, elegendő hozzáférést kap az oldal adminisztrációjához, hogy foglalkozzon termékekkel, rendelésekkel, vásárlókkal és még sok mással. A részletes értékesítési jelentések folyamatosan tájékoztatják Önt online áruházának teljesítményéről, és lehetővé teszik a befektetések kiszámítását.
HTML5 alapú CSS3 / Stílus, eszközelérés, multimédia, teljesítmény és integráció, valamint szemantika
Wordpress Web Design
Web Design Online Shop
Web Design Online Shop

Integrált:
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
weboldalfejlesztés
Ha bármilyen információ hiányzik, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ügyfeleink közé tartoznak a nagy magánvállalatok, az állami szektorban működő vállalatok és a kis- és középvállalatok különböző üzleti szektorokból;

Ügyfeleink, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy új weboldal?

Erre a kérdésre nincs egyetlen válasz. A weboldal tervezését az egyes projektek igényei alapján készítjük el. Minden webhely egyedi, és különböző összetevőket igényel; egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk kifejezetten az Ön kisvállalkozása számára. Rengeteg kérdést teszünk fel, felmérjük igényeit, és ennek alapján árajánlatot adunk. A PREZENTÁCIÓS weboldalunk nagy része 400 €-os tartományban fut, de az igényektől függően több vagy kevesebb is lehet.

Mennyi ideig tart egy új prezentációs webhely elkészítése?

Átlagosan két-három hetes átfutási időt készítünk, de minden projekt ütemét minden ügyfél határozza meg. Mennyi inputot tudsz adni a kezdeti szakaszokban, elérhetősége visszajelzésekkel, milyen hamar készen áll a tartalom – mindez befolyásolja a befejezés sebességét. A funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.

Jók a WordPress webhelyek?

Igen. A WordPress egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer, amely immár több mint 30%-t biztosít az internetről. Hatalmas piaci részesedése rugalmasságának és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ne aggódjon, megtanítjuk, hogyan kezelje, és segítünk az úton.

Fenntartod a webhelyemet helyettem?

Tudunk! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Tekintse meg weboldalunk karbantartási és adminisztrációs oldalát.

Mobilbarát lesz a weboldalam?

Teljesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki különféle eszközökön.

Mikor fizetek?

A legtöbb projekt esetében egyenlő kifizetésre kerül sor a projekt elején, felénél és végén, de együttműködhetünk Önnel az Ön igényeinek megfelelő ütemezés kialakításában. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagy befektetés, és minden lehetséges módon szeretnénk segíteni a kiadások költségvetésében.

Mennyi hozzájárulásom van a folyamatban?

Nagyon! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, kívánságairól, és együttműködünk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításában.

Ki írja az oldal tartalmát?

Általában te vagy az. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában a legjobb, ha Öntől származik. Ha segítségre van szüksége, csapatunkban szövegírók vannak, akik felár ellenében segítenek megtisztítani vagy eredeti tartalmat írni Önnek.

Hol legyen a webhelyem?

A tárhely rendkívül fontos! Minden alapvető webalkalmazást kínálunk ahhoz, hogy az SSL-tanúsítványoktól, a SEO-n át a webmail- és e-mail marketingig segítse a növekedést és az online sikert.