Treci la conținutul principal

Realizarea unui site de prezentare

Site de comerț electronic

Crearea unui site de comerț electronic

Fie ca iti doresti un butic online sau planifici un intreg imperiu online, vom crea un magazin online profesionist si atractiv, usor de folosit si garantat pentru a atrage vizitatori care ulterior se vor transforma in clienti.

În procesul de creare a unui magazin online, vom ține cont de faptul că trebuie să existe un design dinamic, care să mulțumească publicul și să vă evidențieze produsele.

Viitorul tău magazin online va fi reprezentantul tău de vânzări numărul unu, așa că ne vom asigura că este eficient și construit pentru asta. Cand ne contactati pentru un pret de magazin online, va vom pune toate intrebarile necesare in asa fel incat designul si structura viitorului magazin virtual sa functioneze perfect si profesionist.

Procesul de creare a magazinului web va fi construit în jurul clienților dvs., iar noul magazin online va permite utilizatorilor să găsească lucruri și să facă cumpărături în cel mai simplu mod posibil - arătând impecabil și profesionist tot timpul.

După finalizarea procesului de creare a unui magazin virtual, vă vom oferi instruire cu privire la modul de utilizare a magazinului dvs. online, veți avea acces la administrarea site-ului suficient pentru a vă ocupa de produse, comenzi, clienți și multe altele. Rapoartele detaliate de vânzări vă vor ține la curent cu performanța magazinului dvs. online și vă vor permite să vă calculați investițiile.
HTML5 alimentat cu CSS3/Stilizare, acces la dispozitiv, multimedia, performanță și integrare și semantică
Web Design Wordpress
Magazin online de web design
Magazin online de web design

Integrat cu:
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
dezvoltarea site-ului web
Dacă vă lipsește vreo informație sau doriți doar informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și contactaţi-ne.

Clienții noștri includ mari corporații private, companii din sectorul public și companii mici și mijlocii din diferite sectoare de afaceri;

Clienți care au ales să lucreze cu noi

întrebări frecvente

Cât costă un site web nou?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Un design de site este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. mică. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o cotație pe baza acelei evaluări. Majoritatea site-ului nostru de PREZENTARE rulează în intervalul de 400 de euro, dar poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de nevoi.

Cât timp va dura pentru a obține un nou site web de prezentare?

În medie, filmăm pentru o perioadă de două până la trei săptămâni, dar ritmul oricărui proiect este stabilit de fiecare client. Cât de mult puteți furniza în fazele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând conținutul este gata - toate acestea afectează viteza de finalizare. Nevoile de funcționalitate pot juca, de asemenea, un rol – site-urile mai complexe vor necesita mai mult timp pentru a se dezvolta.

Sunt bune site-urile WordPress?

Da. WordPress este un sistem grozav de gestionare a conținutului care alimentează acum mai mult de 30% din web. Cota sa uriașă de piață se datorează flexibilității și ușurinței sale de utilizare. Nu vă faceți griji, vă vom învăța cum să o gestionați și vă vom ajuta pe parcurs.

Îmi veți întreține site-ul pentru mine?

Putem! Oferim suport continuu pentru mulți dintre clienții noștri. Consultați pagina noastră de întreținere și administrare a site-ului.

Va fi site-ul meu compatibil cu mobilul?

Absolut! A avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile este mai important ca niciodată! Lucrăm din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web arată grozav pe o varietate de dispozitive.

Când plătesc?

Pentru majoritatea proiectelor, plățile egale se fac la începutul, la jumătatea și la sfârșitul proiectului, dar putem colabora cu dvs. pentru a stabili un program care să corespundă nevoilor dvs. Înțelegem că aceasta este o investiție mare și dorim să vă ajutăm să bugetați cheltuielile în orice mod posibil.

Cât de mult este contribuția mea?

Mult! Contribuția și feedback-ul dumneavoastră sunt esențiale pentru acest proces. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs, despre preferințe și vom colabora cu dvs pentru a dezvolta aspectul și funcționalitatea potrivită.

Cine scrie conținutul site-ului?

De obicei, acesta ești tu. Ești expertul în afacerea ta, așa că, de obicei, este mai bine dacă vine de la tine. Dacă aveți nevoie de ajutor, avem copywriteri în echipa noastră care vă pot ajuta să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar.

Unde ar trebui să fie găzduit site-ul meu?

Gazduirea este super importanta! Oferim toate aplicațiile web esențiale pentru a vă ajuta să creșteți și să aveți succes online, de la certificate SSL, SEO la webmail și marketing prin e-mail.