Ugrás a fő tartalomhoz

Web Design Oradea, Románia – Weboldal karbantartás és SEO, webtárhely

Web Design
Ügynökség

Weboldal tervezés, honlap karbantartás és SEO
web design, magazin online
Több
RÓLUNK

Több mint 12 éves tapasztalatunk Web design, a marketing és az e-kereskedelem sikeres projektekben és kreatív márkaépítésben realizálódott ügyfeleink számára.

12

Évek tapasztalata

400

Sikeres projektek

350

Elégedett ügyfelek

Web design

Valami újat és egyedit szeretne létrehozni – vagy új céget alapít, vagy új terméket vezet be? Webdesign, e-kereskedelmi webhely, rendszeres frissítések, webhelyfigyelés, tartalom és egyebek

Webtárhely

A hosting az egyik legkritikusabb része az online jelenlét kialakításának bárki számára, a nagyvállalatoktól a kisméretű személyes fiókokig. Megbízható és ellenőrzött webtárhely-szolgáltatásokat kínálunk.

Social Media Management

A közösségi médiában készült koherens kommunikációs terv eredménye az üzleti élet és a közönség személyes szintű összekapcsolásában rejlik. A márka és a közönség elköteleződésének növelése.

Weboldal karbantartás és SEO

Rendszeresen ellenőrizzük webhelyén problémákat és hibákat, miközben naprakészen, relevánsan, egészségesen tartjuk, hogy ösztönözzük a forgalom folyamatos növekedését, és erősítsük SEO és Google rangsor.

Tartalomalkotás

Olyan tartalmat készítünk, amelynek célja a látogatók tájékoztatása, oktatása és megtérítése. Ez lehet egy blogcikk, közösségi média bejegyzések, sajtóközlemény vagy teljes e-mail marketing stratégia.

Márka identitását

Széleskörű know-how-val rendelkezünk mind a márkaimázs kialakításában, mind népszerűsítésében, teljes felületet tervezünk a semmiből az ügyfelekkel. Színek, betűtípusok, logó és szöveg, nálunk minden megtalálható!

Google Street Web Design Oradea
Romániában a Google Megbízható Szakmai Partnere minősítéssel rendelkezünk.
Márkák és partnerek
Ügyfeleinkkel együttműködünk az eredmények elérése érdekében
Ez azonban nem csak logók gyűjteménye – mert számtalan órát és elkötelezettséget jelentenek az általunk ápolt partnerségek iránt. Ezek a partnerségek tervezési tapasztalatot és munkaismeretet adtak számunkra szinte minden jelentős iparágban.


„A tervezés nem csak az, aminek látszik
és érzi. A tervezés így működik. ”
- Steve Jobs

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy időpontot foglaljunk még ma.