Treci la conținutul principal

Campanii radio o promovare mai bună, rezultate uriașe

de Williams Rosian

21 august 2022

O metodă eficientă de promovare indiferent de perioadă, profil, companie sau bugetele alocate: campaniile radio – o promovare mai bună.

O campanie de publicitate este una dintre cele mai bune soluții atunci când vine vorba de atragerea de noi clienți potențiali. In functie de nevoile fiecarei companii, un anunt radio se dovedeste a fi una dintre primele solutii in ceea ce priveste transmiterea unui mesaj publicitar. Campanii radio – o promovare mai bună, rezultate uriașe, vizibilitate și vânzări scalabile.

Iar pentru crearea și a avea în aer reclame radio este necesar să ne gândim la o campanie bine definită. Campania poate crea notorietate companiei și poate consolida imaginea acesteia. De asemenea, poate face cunoscut un produs sau in cazul campaniilor agresive, ajuta in vanzarea unui produs sau serviciu oferit.

Fie considerăm un creativ reclamă cu mesaje memorabile, sau este un spot clasic prin care mesajul transmis integrează sloganul campaniei, precizează cine, ce și cum face și oferă, de asemenea, indicii despre ce ar trebui să facă ascultătorul și unde se găsesc mai multe informații, spotul trebuie să fie atractiv.

De ce?

Pentru că crearea și difuzarea unei astfel de reclame va avea un impact important asupra succesului și vânzărilor companiei. Iar un loc greșit, incomplet sau fără mesaje concrete va genera doar buget și consum de energie.

Agenție de marketing adecvată proiectează și oferă campanii radio la nivel local, regional și național doar pentru a transmite mesajul fiecărei companii către oamenii potriviți, la momentul potrivit. Agenția se asigură că profilul campaniei propuse corespunde nevoilor fiecărui client. De la idee la implementare, designul campaniei radio până la realizarea integrală a reclamei și până la difuzarea în blocurile de publicitate ale posturilor de radio care sunt pliate către un anumit public țintă.

Difuzarea campaniei

Astfel, se oferă consiliere în difuzarea campaniei, și o gamă de voce premium feminină sau masculină în limba română, engleză sau maghiară. Toate acestea sunt puse la dispoziția clienților, alături de intervalele de timp pentru difuzare, durata reclamei și numărul de spoturi necesare.

Relațiile contractuale pe care le întreprindem cu Kiss FM, Europa FM și Radio Transilvania ne permit să difuzăm campaniile necesare pentru „marketing complet“.

Campanii radio – o promovare mai bună, rezultate uriașe garantate de o echipă experimentată:

„Prin cei 15 ani de experiență în domeniul media, dorim sa impartasim experienta noastra profesionala cu clientii nostri si sa avem cea mai eficienta abordare pentru fiecare proiect care ni se adreseaza. „ – Echipa de marketing adecvată